aboutfoto

Mijn naam is Chrissy van der Sanden. Geboren Disneyliefhebber en veelvoudig bezoeker van Disneyland Paris. Ingenieurstitel behaald op ICT & Media Design en kappersopleiding afgerond. Wat is er meer nog te vertellen?

Mijn eerste bezoek aan Disneyland Paris was toen ik 2 jaar oud was en sindsdien al ruim 35 keer terug geweest, wat nog altijd te weinig is. Mijn droom is om zeker een keer naar Walt Disney World te gaan en als ik nog verder mag dromen ook het originele Disneyland in Anaheim. Alle spullen, dingen, troep rondom me is in Disney style, kortom Disney-geek. Sinds een aantal jaar ben ik Dream/Infinity jaarpashouder en lid van de voormalig Shareholder’s Club. Ik heb met pijn in mijn hart mijn aandelen verkocht aan The Walt Disney Company.

Ik ben deze blog in juni 2014 begonnen om mijn passie en kennis met jullie te delen en net zulke Disney-geeks te maken van jullie als dat ik dat al ben. De blog heeft uiteenlopende berichten over het laatste nieuws, leuke verhalen van andere Disney geeks, TBT’s en nog veel meer. Ontdek het allemaal, een aantal keer per week nieuwe betoverende posts.

Daarnaast ben ik een jaar nadat ik mijn blog begonnen ben ook een webshop begonnen. Ik wilde graag Disney spulletjes hebben, zonder daarvoor in verschillende winkels te zoeken. De webshop biedt diverse leuke Disney spullen voor volwassenen en kinderen.

Om op de hoogte te blijven van alle posts, producten, etc.
Volg me dan op Facebook

Of dagelijks leuke foto’s uit eigen archief zijn te vinden op mijn Instagram account.
Volg me op Instagram

Veel leesplezier en …
alleen Disney zorgt voor de echte magical moments!